Confidențialitate

Echipa Inspire Human Resources protejeaza dreptul la intimitate imaginea utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul nostru.

Informatii generale colectate de catre compania Inspire Human Resources

In momentul inregistrarii pe site-ul nostru, prin crearea unui cont, prin accesarea si vizitare diferitelor servicii Inspire Human Resources, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, compania nostra va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in spatiile publice apartinand Inspire Human Resources, cum ar fi forum-uri, blog-uri, sectiunea de comment-uri pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Inspire Human Resources nu are niciun control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice.

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Inspire Human Resources, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Inspire Human Resources nu va transmite catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Inspire Human Resources poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.; - Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei Inspire Human Resources sau companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Inspire Human Resources sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor servicii;

- In cazul in care Inspire Human Resources fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date poate fi transferata noului operator;

- In cazul in care Inspire Human Resources devine insolvabila, voluntar sau involuntar, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul nostru.

 

CV-urile

Inspire Human Resources va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Feedback

Inspire Human Resources ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@inspirehr.ro.

Va multumim ca folositi serviciile Inspire Human Resources. Va asiguram de intregul nostru efort in realizarea proiectelor pe care le derulam impreuna.

Inspire Human Resources, www.inspirehr.ro este creat si administrat de S.C. Inspire Human Resources S.R.L. Email de contact: office@inspirehr.ro. Adresa postala: Cluj-Napoca, str. Taietura Turcului, nr.47, incinta Parcului Tetarom.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de Inspire Human Resources, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor citite.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului”, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor Inspire Human Resources.

 

Va multumim,

Echipa Inspire Human Resources