Termeni si condiții

Termeni şi condiţii

1. Introducere: Folosirea acestui site se face numai în cazul acceptării condiţiilor de utilizare, a politicii noastre de restricţii şi confidenţialitate şi a altor notificări apărute în cadrul www.inspirehr.ro. În caz de neacceptare şi de nerespectare a condiţiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa şi de a folosi serviciile oferite de acest site. www.inspirehr.ro îşi rezervă dreptul, pe bază unilaterală, să modifice, amendeze sau să actualizeze aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa în prealabil.

2. Reguli de utilizare Utilizatorii site-ului sunt obligaţi să respecte următoarele condiţii:
- Nu vor încărca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul său informaţii ce contravin legilor, care au un conţinut discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

- Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. - Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.

- Nu vor încărca viruşi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informaţii false asupra identitaţii lor sau asupra originii conţinutului oferit, a mesajelor sau a altor informaţii.

NOTĂ: Pentru o calitate cât mai bună a serviciului toate datele adăugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului inspirehr.ro, iar dacă acestea încalcă termenii şi condiţiile de mai sus vor disparea de pe site.

3. Disclaimer
Firma care reprezintă inspirehr.ro şi realizatorii acestui site nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de stricăciune sau pagubă de nici un fel care are sau pare a avea legătura cu site-ul sau cu conţinutul său (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate în proprietatea dvs. precum şi conflictele de orice natură cu terţi). Adresele de email de pe care ne scrieţi şi conţinutul acestora NU sunt publice. Ele sunt şi vor rămâne private, deci puteţi să vă simţiţi în siguranţă să ne scrieţi. Astfel ne faceţi un mare serviciu, ajutându-ne să ne facem o privire de ansamblu asupra vizitatorilor noştri.

4. Copyright Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora în orice alt scop se pedepseşte conform legilor internaţionale în vigoare. Conţinutul acestui site nu poate fi folosit în scopuri comerciale, vândut sau inclus în orice alt material sau publicaţie comercială sau necomercială decât cu acordul scris al autorilor.

 

Va mulțumim!

Echipa Inspire Human Resources