Despre noi

Deoarece am fost inspirati de reusitele noastre profesionale, de motivatia de a merge mai departe in lungul drum catre cunoastere, proiectul nostru a fost numit Inspire, iar noi ne-am propus sa impartasim maturitatea nostra ca profesionisti in zona serviciilor de resurse umane tuturor celor care ne vor alaturi de ei.

Ce inseamna o colaborare cu noi? In primul rand inseamna multe discutii inainte sa intreprindem orice altceva...Discutii despre afacerea dumneavoastra, obiectivele pe care le aveti, asteptari, despre oamenii din organizatie cu competentele, motivatiile si provocarile lor, astfel incat sa putem vedea lucrurile dintr-o perspectiva cat mai apropiata de realitate. Ulterior, ne folosim de experienta noastra din zonele de management, marketing, vanzari, productie, constructii, call center sau administratie pentru a intelege cat mai precis care este resursa umana cea mai potrivita sau ce optimizari am putea propune pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Va invitam sa rasfoiti site-ul nostru de prezentare insa, ne-ar face placere sa ne cunoastem personal si sa vedem impreuna cum ne putem aduce aportul la cresterea afacerii dumneavostra!

 

Echipa Inspire Human Resources