Recrutare și selecție

Selectia si recrutarea specialistilor si managerilor devine din ce in ce mai provocatoare in contextul actual economic, puternic concurential, cu o dinamica accentuata. Puteti profita cu incredere de know-how-ul nostru de Consultant Full-Service, dobandit pe parcursul multor ani de experienta.

Echipa de recrutare are peste 8 ani de experienta (medie) in domeniu. De asemenea, managementul companiei are o experienta vasta in domeniul HR. Membri echipei Inspire au acumulat experienta in recrutarea candidatilor pentru diferite domenii si tehnologii specifice, deruland proiecte pentru pozitii de: ENTRY LEVEL, MIDDLE MANAGEMENT si TOP MANAGEMENT.

Bazandu-ne pe profilul pe care il definim impreuna si luand in considerare obiectivele companiei dumneavoastra, dezvoltam mix-ul optim al celor mai eficiente strategii de recrutare pe care le vom utiliza. Asiguram o transparenta si un control mai bun al procesului de recrutare si selectie prin evaluarea pe care o efectuam dupa fiecare proiect in parte, pentru a ne adapta continuu si eficient nevoilor dumneavoastra, asigurand astfel un serviciu profesional caracterizat prin excelenta.

Cum?

Strategia de recrutare se axeaza pe 5 directii principale:

1. Cautarea directa

Aceasta este principala metoda de recrutare. Procedurile interne, ROI, standardele de calitate, au fost create in jurul acestui tip de recrutare devenit un instrument esential in cadrul procesului de selectie.

2. Networking

Ne folosim de reteaua de contacte dezvoltata de-a lungul anilor, asigurandu-va totodata de confidentialitatea informatiilor.

3. Utilizarea bazei de date

Experienta in domeniu, impreuna cu diversitatea proceselor de recrutare pe care le-am desfasurat (tipul posturilor, diferitele regiuni) ne-au condus spre dobandirea unei complexe baze de date de CV-uri.

4.Recrutarea on-line
  • Utilizarea diferitelor platforme de social networking pentru atragerea candidatilor: LinkedIN, FaceBook, Twitter, Plaxo.
  • Anuntarea posturilor pe diferite site-uri de recrutare: www.inspirehr.ro, www.ejobs.ro, www.bestjobs.ro, www.myjob.ro, www.tjobs.ro

5. Anuntarea publicitara a posturilor

La Inspire, selectia este un pachet de servicii care presupune urmatoarele etape:

Screening-ul de CV-uri
Interviuri preliminare telefonice
Interviuri individuale sau de grup
Interviuri situationale
  • Intervievatorii vor prezenta situatii ipotetice pe care candidatii le-ar putea intalni la viitorul loc de munca.
  • Candidatii vor trebui sa rezolve diferite situatii problematice, care probabil ii vor conduce catre succes.
Evaluarea psihologica in functie de profilul postului
  • Test de personalitate: testul ofera un portret complex asupra stilului personal si profesional al candidatilor. Este un ajutor in evidentierea viitorilor angajati de succes, in dezvoltarea coordonatorilor, in promovarea muncii in echipa deoarece testeaza caracteristici precum: potentialul managerial, orientarea spre munca, abilitatile de coordonare si creativitatea.
Prezentarea finala a candidatilor
  • Prezentarea unui raport complex ce contine o lista cu minim 3 candidati finalisti (in functie de contractul semnat), precum si informatii complete asupra procesului derulat si a candidatilor.
Consultanta pe perioada integrarii noului angajat (la cerere)

Veti avea acces la contul creat de noi pentru dumneavoastra in momentul demararii proiectului, cont in care vom redacta si updata informatii. Astfel, veti stii in permanenta in ce stadiu este proiectul dumneavoastra.

Ultimele joburi

Termen executie proiect

Prezentarea candidatilor pentru pozitiile de entry-level  se va face intr-un termen de 1-2 saptamani, iar pentru pozitiile de middle-top management intr-o perioada de 2 – 6 saptamani de la data semnarii contractului.

Garantia

Inspire ofera o garantie de:
6 luni pentru pozitiile de entry level si specialisti
12 luni pentru pozitiile de middle management
12 luni pana la 18 luni pentru pozitiile de top management pentru toti candidatii plasati.

In cazul in care un candidat angajat prin intermediul Inspire paraseste compania sau nu va avea o performanta la nivelul asteptat in acest interval de timp, acesta va fi inlocuit fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra.