Termeni si conditii

1.Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre Societatea INSPIRE HUMAN RESOURCES SRL, cu sediul în CLUJ-NAPOCA, str. Tăietura Turcului nr. 47, imobil A1, judeţ CLUJ, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/3312/2012, cod unic de înregistrare RO 31000981, e-mail office@inspirehr.ro, („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.inspirehr.ro („Site-ul” sau „inspirehr.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului său („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, Politica de Confidențialitate Datelor și Politica privind Cookie-urile.

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului să își exprime acordul cu privire la acești Termeni și Condiții printr-o acțiune specifică, ce are semnificația unui consimțăm neechivoc (e.g. Bifarea căsuței specifice „am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile”).

Bifând o anumita căsuță, Utilizatorul:

A. Își dă acordul, în mod expres, să respecte toate clauzele din acest set de Termeni și Condiții, precum și orice alți termeni și condiții specifice aplicabile serviciilor;

B. Ia la cunoștință condițiile de prelucrare a datelor personale conform Politicii de Confidențialitate, care este parte integrată din acest set de Termeni și Condiții.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului termenii și condițiile de utilizare.

Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați Platforma online inpirehr.ro, vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați a mai utiliza Site-ulu sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

2.Serviciile Platformei online inspirehr.ro

Serviciile oferite inspirehr.ro („Platforma online inspirehr.ro”) se adresează (i) Persoanelor fizice care vizitează Platforma online inspirehr.ro, (ii) Utilizatorilor, persoane fizice în căutarea unui loc de muncă („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, pentru care sunt postate locuri de muncă vacante („Utilizatori Companie”).

2.1.Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Vizitatorii site-ului nostru pot folosi anumite facilități oferite de Platforma online inspirehr.ro și fără a deține un cont de Utilizator.

Utilizatorii care își pot înregistra un cont valid pot fi exclusiv persoane fizice.

Pentru a beneficia de toate Serviciile oferite de Platforma online inspirehr.ro, Utilizatorii (Candidaţi) trebuie să își creeze un cont pe Platforma online inspirehr.ro, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „Cont nou.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul vă primi pe adresa de e-mail furnizată în procesul de înregistrare(sign-up) un link necesar pentru verificarea și validarea datelor de contact.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma online inspirehr.ro, este necesar să:

a. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor cu menţiunea obligatoriu din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;

b. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

2.2.Utilizatori (Candidați)

Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei online inspirehr.ro și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.

Platforma online inspirehr.ro este un instrument online compus din mai multe secțiuni: un site de prezentare a firmei Inspire Human resources SRL, o secțiune de promovare online a posturilor vacante asociate contractelor în derulare ale firmei și o interfață pentru preluarea datelor de la Candidații interesați de anumite locuri de muncă promovate sau care manifestă dorința de a fi luați în considerare pentru locuri de muncă viitoare în zona lor de interes, creându-ți astfel un profil în baza de date a firmei.

De asemenea, ca parte a Serviciilor oferite, dacă ne solicitați, vă putem oferi asisteță prin intermediul consultanților noștri pentru editarea datelor unui profil personal în contul dvs. de Utilizator, având opțiunea de a extrage informațiile introduse sub forma unui CV. Cu acordul dvs. unul dintre consultanții noștri vor putea redacta și posta în contul dvs. de Utilizator datele necesare în editarea profilului de care aveți nevoie. Puteți oricând apoi să editați informația astfel publicată.

CV-urile încărcate sau profilul personal editat în Platforma online inspirehr.ro, precum și datele dvs. de contact nu vor fi disponibile în relația cu companiile pentru care se deruleaza proiecte de recrutare, doar recruiter-ii Inspire Human Resources şi persoanele autorizate de către noi având drept de acces la aceste date.Datele dvs. sunt transmise unor potențiali angajatori doar ulterior aplicării de către dvs. sau la solicitarea dvs. la unul dintre locurile de muncă disponibile.

Încercăm să limităm accesul la baza noastră de date doar recruiter-ilor Inspire Human Resources şi partenerilor noştri (afiliaţi, furnizori de servicii şi sub-contractorii InspireHR), dar nu garantăm că alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. Inspire Human Resources nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți, cu care societatea noastră are relații comerciale și care au accesat CV-urile cât timp acestea sunt în baza noastră de date.

Puteți să vă dezactivați profilul de utilizator și informațiile din baza noastră de date oricând. În cazul în care vă dezactivați profilul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, recruiter-ii Inspire Human Resources şi partenerii săi nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

2.3.Publicarea CV-urilor / anunțurilor de recrutare prin intermediul Platformei online inspirehr.ro

Platforma online inspirehr.ro este o platforma de prezentare către Utilizatorii Candidaţi a oportunităţilor de angajare disponibile pe piaţa muncii, Utilizatorii fiind responsabili de conținutul publicat în Platforma online inspirehr.ro (informații din profilele editate, etc), denumite în continuare "Conținut Publicat de Utilizator”.

Ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă) de a șterge, muta sau edita aceste conţinuturi sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei online inspirehr.ro.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți că, introducerea de informații sau încărcarea de fișiere în Platforma online inspirehr.ro este supusă unor condiții și limitări.De exemplu, nu puteți publica informații sau materiale care contravin oricăror altor prevederi ale acestui set de Termeni și Condiție, Inspire Human Resources putând în mod discreționar să le elimine din Platforma online inspirehr.ro, fără niciun fel de explicație în acest sens.

Prin publicarea Conținutului pe sau prin intermediul Platformei online inspirehr.ro sunteți de acord ca dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi InspireHR pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a unei postării care conține informații incorecte.

3.Protecția Contului de Utilizator

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei online inspirehr.ro este protejat de o parolă. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. Inspire Human Resources nu vă cere niciodată parola conturilor dvs. prin mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandăm să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați log off / sign out), la sfârşitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârşitul navigării dvs. pe Platforma online inspirehr.ro. De asemenea, vă recomandăm să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la echipamentele pe care le utilizați pentru accesarea Platformei online inspirehr.ro (ex: parolarea dispozitivului). Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale.

Conținutul și designul Platformei online inspirehr.ro (precum și orice alt material având legătura cu Inspire Human Resources) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut Inspire Human Resources"), aparțin Inspire Human Resources și Partenerilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate în secțiunile cu articole pot să nu fie realizate de către Inspire Human Resources, în acest caz dreptul de proprietate intelectuală aparținând exclusiv Partenerilor care le-au realizat.

4.Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei online inspirehr.ro (precum și orice alt material având legătura cu Inspire Human Resources) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut Inspire Human Resources"), aparțin Inspire Human Resources și Partenerilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate în secțiunile cu articole pot să nu fie realizate de către Inspire Human Resources, în acest caz dreptul de proprietate intelectuală aparținând exclusiv Partenerilor care le-au realizat.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Inspire Human Resources sau Partenerilor săi, care dețin un drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii respective de conținut a Platformei online inspirehr.ro. De asemenea, este interzisă reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor înregistrate în Platforma online inspirehr.ro, fără acordul nostru scris în prealabil.

Puteți folosi conținutul Platformei online inspirehr.ro doar pentru uzul dvs. potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Platforma online inspirehr.ro. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei online inspirehr.ro nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Inspire Human Resources:

a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al Inspire Human Resources asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului Platformei online inspirehr.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@inspirehr.ro.

De asemenea, este interzisă utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri în Platforma online inspirehr.ro sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale Platformei online inspirehr.ro în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea Platformei online inspirehr.ro sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

5.Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate.

6.Modificări și Suspendarea accesului

Inspire Human Resources își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment anumite secíuni din conținutului Platformei online inspirehr.ro. De asemenea, Inspire Human Resources își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Inspire Human Resources poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze furnizarea accesului la conținutul Platformei online inspirehr.ro sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, Inspire Human Resources poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. Inspire Human Resources poate de asemenea, în mod unilateral, întrerupe furnizarea Serviciilor sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabilă.

7.Lipsa garanției și declinării de răspundere

Accesând website-ul, eşti de acord cu Limitarea Răspunderii. Daca nu eşti de acord cu Termenii şi Condițiile din această secţiune, îţi solicităm să încetezi utilizarea website-ului.

Utilizarea acestui website se face pe propriul risc. Acest website este oferit astfel cum este disponibil, respectiv „as it is” şi „as available”, fără reprezentări şi garanţii (spre exemplu,disponibilitate, acurateţe sau formă completă), I Inspire Human Resources si Partenerii săi limitându-şi răspunderea faţă de oricare şi toate cele mai sus menţionate.

disponibilitate, acurateţe sau formă completă), I Inspire Human Resources si Partenerii săi limitându-şi răspunderea faţă de oricare şi toate cele mai sus menţionate.

Internetul nu este un mediu sigur, fiind posibilă întreruperea, oprirea accesului, precum şi încălcarea accidentală sau deliberată a securităţii şi confidenţialităţii informaţiilor, ca urmare a unor situaţii în afara controlului nostru. În consecinţă, utilizarea acestui website poate fi afectată de numeroşi factori în afara controlului Inspire Human Resources.

Inspire Human Resources şi Partenerii săi nu vor fi responsabili faţă de utilizatori sau faţă de terţi pentru vreun prejudiciu suferit de aceştia ca rezultat al oricărui eveniment dintre cele mai sus menţionate sau ca rezultat al oricărei defecţiuni operaţionale, modificări sau retrageri a website-ului. In concluzie, conţinutul website-ului este disponibil fără garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fără a se limita la acurateţea, actualitatea şi/sau integralitatea informaţiilor furnizate.

Fără a aduce nicio limitare în legatura cu cele mai sus menţionate, precum şi în corelare cu legislatia aplicabilă, Inspire Human Resources şi Partenerii săi nu oferă nicio reprezentare sau garanţie cu privire la faptul ca:

  • Website-ul va fi compatibil cu computerul utilizatorului, echipamentele şi software-ul asociat;
  • Website-ul va fi disponibil sau va funcţiona fără întrerupere sau nu va avea erori sau că vreuna dintre erori va fi corectată;
  • Website-ul va corespunde cerinţelor utilizatorului sau altor terţe părţi;
  • Informaţiile conţinute pe acest website sau în legătură cu acesta vor fi corecte şi complete;
  • Faptul că unele sau anumite rezultate pot fi obţinute prin intermediul utilizării acestui website;
  • Utilizarea website-ului, descărcarea oricaror informatii nu va genera viruşi sau orice alte componente distructive sau disruptive.

Inspire Human Resources, precum şi reprezentanţii, orice mandatari ai acestuia, inclusiv Partenerii săi, nu vor fi răspunzatori faţă de utilizator sau alte terţe părţi pentru niciun fel de daune directe sau indirecte sau pentru alte prejudicii de orice altă natură în legatură cu utilizarea acestui website, orice conţinut aflat pe website sau accesat prin utilizarea acestuia.

Recunoaşterea şi acceptarea de către utilizatorul site-ului a Termenilor şi Condiţiilor din cadrul acestui document constituie o alocare corectă a riscurilor asumate şi a răspunderii.

Sunt interzise linkurile către website fără permisiunea scrisă explicită a Inspire Human Resources. Framingul (încadrarea site-ului într-un alt site), mirroring-ul (copierea) site-ului, scraping-ul (copierea de conţinut de pe site şi republicarea în alta locaţie) şi alterarea datelor disponibile pe website sau a conţinutului acestuia în orice formă şi prin orice metodă sunt strict interzise.

În măsura în care legea aplicabilă permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere Inspire Human Resources pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

8.Forță Majoră. Cazul Fortuit

Inspire Human Resources, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către Inspire Human Resources nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Inspire Human Resources. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic ale Inspire Human Resources, funcționarea defectuoasă a conexiunii la internet, a conexiunilor telefonice, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Inspire Human Resources, erorile de operare, grevă, etc.

9.Diverse

9.1.Schimbarea termenilor prezentului acord

Conţinutul acestui document poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizezi în acest moment. În cazul unor modificări semnificative, te vom informa depre acestea prin note de informare vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost facută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe web-site. Responsabilitatea de a verifica conţinutul paginii pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document îţi revine în totalitate.

De asemenea, unele servicii oferite de Inspire Human Resources pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

9.2.Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Părți ale conținutului inclus în Platforma online inspirehr.ro pot să fie furnizate de terțe persoane cu care Inspire Human Resources are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului Platformei online inspirehr.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Inspire Human Resources nu este responsabilă în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent dacă acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Inspire Human Resources nu este responsabilă asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

9.2.Notificări

Orice notificare către Inspire Human Resources trebuie transmisă în scris, prin e-mail, prin intermediul poștei sau al faxului.

Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunică orice modificare, notificările vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire prezentele Termeni și Condiții, ne poți scrie la adresa de e-mail office@inspirehr.ro sau prin completarea formularului disponibil aici.

9.1.Schimbarea termenilor prezentului acord

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea româna în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fața instanțelor competente de la sediul Inspire Human Resources.